Over ons

MAN Vastgoed

”Een ervaren partij.”

Man Vastgoed is een kleine onderneming, die bestaat uit twee gemotiveerde en gepassioneerde dames.

Wij richten ons niet op groei, maar investeren liever in onze klanten. Op deze manier zorgen wij voor kwaliteit, die wij te allen tijde kunnen waarborgen. Door de zorgvuldigheid waarmee wij werken heeft u altijd één vast contactpersoon. Waarom? Omdat wij er door persoonlijke communicatie, korte lijnen, vaste gezichten en transparantie binnen het gehele traject voor zorgen dat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarnaast is een bezoek aan ons kantoor, waar een ongedwongen en informele sfeer de absolute standaard is, altijd even gezellig.

Komt u binnenkort een keer langs? Wij denken graag met u mee. Mochten wij u niet kunnen helpen of voorzien, dan brengen we u ook gerust in contact met andere partijen. Het gaat bij ons om u.

Ready? Wij ook!

Wij zijn een ervaren partij wanneer het gaat om het kopen en verhuren van ontroerend goed en beschikken over veel kennis van de vastgoedmarkt in de regio Amsterdam. Hierbij spelen wij in op de wensen van zowel verhuurders als huurders. MAN Vastgoed gaat altijd voor het behalen van maximaal resultaat op de manier die bij u past, door onze aantoonbare ervaring te combineren met een persoonlijke, transparante en toegankelijke gang van zaken. Wij zetten altijd dat ene stapje extra om de full service te bieden die een lach op uw gezicht tovert. Als u kiest voor Man Vastgoed, kiest u voor kwaliteit en voor twee professionals met passie, enthousiasme en bakken ervaring.

Zin in een kopje koffie? Wij zijn benieuwd naar uw verhaal!

Onze portefeuille

Neem een kijkje tussen onze projecten