Uw woning verhuren

Wilt u uw eigen woning of uw beleggingspand verhuren en daarmee een extra inkomen genereren?

Het verhuren van uw woning

Wij van Man Vastgoed helpen u graag. Wij verhuren uw woning binnen enkele dagen en zorgen voor minimaal tot geen leegstand. Om uw woning of appartement te promoten maken wij gebruik van Funda en daarnaast hebben wij ook een database met woningzoekenden die staan te popelen op een dak boven hun hoofd.

Hoe zorgen wij voor een goede match?

Als eerste hebben wij samen met u een (begin)inspectie en indien nodig, laten wij professionele foto’s maken om uw pand te promoten. Daarna gaan wij opzoek naar de beste kandidaat en uiteraard wordt deze uitgebreid gescreend. Bent u tevreden met uw match, dan gaan wij over tot een huurovereenkomst en woningoverdracht. U heeft verder geen zorgen meer over uw vastgoed.

Bij Man Vastgoed staan wij bekend om transparantie dus leggen ook alles aan u voor!

Wilt u meer weten over huurbescherming?

In Nederland hebben huurders in veel gevallen huurbescherming. Dit betekent dat huurders goed zijn beschermd tegen opzeggingen van de huur door de verhuurder en dat ze dus niet zomaar op straat kunnen worden gezet. Huurbescherming zorgt er namelijk voor dat verhuurders de huur alleen kunnen opzeggen met een wettelijk geldige reden (opzeggingsgrond). Denk bijvoorbeeld aan wanbetaling. Als de reden niet geldig is, kan het contract niet zomaar opgezegd worden.

Vanaf 1 juli aanstaande kun je tijdelijk huurovereenkomsten sluiten zonder huurbescherming voor huurders. Sluit je een huurovereenkomst voor een bepaalde termijn, dan eindigt de huur na deze termijn. Of zoals ze in Den Haag aan het einde van de huurovereenkomst zouden zeggen: ”Je gaat nu gewoon mijn pandje verlaten!”

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar (één van) onze services? Heeft u een vraag of komt u graag in contact? Klik op de button en vul ons contactformulier in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.