Vastgoedbeheer

U bent bij Man Vastgoed aan het juiste adres voor al uw vastgoedbeheer. Van administratief beheer, financieel beheer tot technisch beheer, wij helpen u graag.

Het investeren in vastgoed kan erg lucratief zijn, maar het beheren daarvan kost ook tijd. Er kunnen verschillende redenen zijn om het beheer uit handen te geven, waarvan gebrek aan tijd één van de belangrijkste is, maar waarbij ook gemak en kennis een grote rol spelen. Genieten van rendement, zonder om te hoeven kijken. Hoe perfect klinkt dat?

Wanneer MAN Vastgoed het financieel beheer overneemt, dragen wij zorg voor de incheck. Er wordt een opleverrapport opgesteld en een fotoreportage gemaakt, zodat voor alle partijen duidelijk is in welke staat de woning verkeert tijdens de sleuteloverdracht. Wel zo handig, toch?

Een geschikte partij

Wat zijn de kosten van vastgoedbeheer?

Voor het opzetten van de administratie, technisch en financieel beheer rekenen we eenmalig één maand huur. De maandelijkse kosten bedragen daarna €75,-. Voor grotere portefeuilles maken we graag een afspraak op maat. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Kennis & ervaring

MAN Vastgoed heeft veel ervaring met het kopen van onroerend goed en biedt daarbij een zeer snelle service.

Optimaal beheer

MAN Vastgoed ontzorgt u volledig in het vastgoedbeheer van uw onroerend goed. Wij verzenden de facturen, beheren de waarborgsommen en bewaken de huurverhogingen.

Vaste aannemers

MAN Vastgoed werkt veel samen met vaste aannemers, waar wij goed contact mee hebben.

Wat kunnen wij uit handen nemen?

Administratief beheer

Bij het verhuren van een woning gaat altijd veel tijd zitten in administratieve zaken. Waarom niet alleen profiteren van de lusten en niet van de lasten? Met ons geautomatiseerde systeem ontzorgen wij u. Uw administratie is altijd up to date!

Wat kunt u van ons verwachten:

 • Screening huurders
 • Wij stellen de huurcontracten op
 • Bewaken de wet- en regelgeving als het gaat om de verhuur van panden
 • Wij sturen de huurfacturen aan huurders
 • Bewaken overdracht van nutsvoorzieningen

Financieel beheer

Naast administratieve handelingen zijn er ook financiële handelingen die aan de orde komen bij het verhuren van vastgoed. Het innen van de maandelijkse huur kan soms door onmacht lastig zijn. Denk dan aan de Corona pandemie waardoor huurders opeens hun vaste inkomen kwijtraken. Graag gaan wij dan voor u in onderhandeling.

Wat kunt u van ons verwachten:

 • Incasseren van de maandelijkse huurbetalingen en VVE-bedragen
 • Bewaken van huurachterstanden
 • Verzorgen van aanmaningen en incassotrajecten
 • Bewaken de huurverhogingen en kennisgeving hiervan

Technisch beheer

Voor een positieve waardebepaling van uw woning is het belangrijk dat u een huurder vindt die net zo netjes met uw woning omgaat als u zelf.  Toch kan het vanwege technische mankementen weleens voorkomen dat er een kraan stuk is of een lekkage plaatsvindt. Wij kunnen er snel bij zijn omdat we met vaste aannemers werken. Hierdoor voorkomen we dat het probleem nog groter wordt.

Wat kunt u van ons verwachten:

 • Wij verzorgen de begin- en eindinspectie
 • Indien naar wens een tussen inspectie binnen 2 á 6 maanden
 • Wij nemen de onderhoudsklachten in behandeling
 • Inspectierapport middels foto’s van de woning

Leegstand tegengaan

Om leegstand te voorkomen is het zaak om zo snel mogelijk te zorgen dat woningen weer verhuurd worden. Bij Man Vastgoed zorgen wij ervoor dat jouw woning bij opzegging gelijk weer wordt verhuurd, door voor het einde van de huurperiode al voor je opzoek te gaan naar een nieuwe huurder. Hierbij nemen wij ook de administratieve afwikkeling uit handen.

De juiste huurder

Als u Man Vastgoed toevertrouwd om een geschikte huurder voor een woning te werven, dan plaatsen wij de woning op diverse platforms als Funda. Tevens delen wij de woning in ons eigen netwerk. Na ontvangst van een reactie van de kandidaat controleren wij of de potentiële huurder aan de overeengekomen voorwaarden voldoet. Denk bijvoorbeeld aan de startdatum, het bezit van een huisdier, de gezinssamenstelling van de huurder, het inkomstenniveau en de huurtermijn.

Man Vastgoed zorgt ervoor dat de persoon die binnenkort het geluk heeft om uw woning te huren, betrouwbaar is. Dat betekent dat deze persoon goede zorg draagt voor de woning en dat deze persoon financieel in staat is om de huur netjes te betalen.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar (één van) onze services? Heeft u een vraag of komt u graag in contact? Klik op de button en vul ons contactformulier in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.